Pep Guardiola i els seus germans creen Una Fundació per a la integració de persones vulnerables a través de l’esport

Neix la Guardiola Sala Foundation de la mà de Pep Guardiola i els seus germans Pere, Francesca, i Olga i amics de la família com els germans Albert i Manel Estiarte. La finalitat d’aquesta fundació és cooperar en projectes per a la integració de les persones més desfavorides a través de l’esport.

La Guardiola Sala Foundation es dedicarà a organitzar esdeveniments orientats a captar fons per destinar-los a les causes objecte de la fundació, com el Pep Summer Camp, campaments de futbol a l’estiu o el Trophy de golf, torneig de golf que reuneix a les llegendes del futbol.

La cara més popular de la fundació serà Pep Guardiola Sala, el president el seu germà Pere i els vocals la Francesca, l’Olga, el mateix Pep, la Cristina Serra, Laura Guerra i els germans Estiarte. El text sencer de l’acte fundacional diu:

“La Fundació Guardiola Sala és una iniciativa liderada per quatre germans (Olga, Pere, Francesca i Pep) i membres de les seves famílies, així com amics i col·laboradors propers. Tots junts dediquem el nostre temps amb passió i aportant idees a les causes amb les quals la fundació es compromet i s’involucra i és sobretot a partir dels valors de l’esport que la Fundació fomenta la integració de les persones més desafavorides. Una manera única de compartir i retornar l’afecte rebut durant els anys.”

“La Fundació organitza esdeveniments orientats a la captació de fons i destinats a les causes a les quals secunda. La finalitat, en definitiva, és la de sumar recursos, experiència i crear connexions en aquelles iniciatives existents amb l’objectiu de reforçar-les i ajudar a fer-les créixer. De manera solidària, volem aportar el nostre gra de sorra, ser companys de viatge, sumar-nos a aquells projectes i causes que repercuteixen als més necessitats per a poder anar més enllà. Junts guanyem tots.”

Tags: Pep Guardiola

Notícies semblants: