Tebas diu que no està clar que Messi pugui començar la temporada amb el Barça i Laporta respon

En una entrevista que el programa “Jugones” de “La Sexta”, li fa al president de la lliga espanyola de futbol, Javier Tebas, aquest va dir que no veu clar que Messi pugui començar la temporada amb el FC Barcelona, si aquest no redueix la seva massa salarial en aproximadament 200 milions i per això ha de traspassar, cedir o deixar lliures alguns dels jugadors.

Tebas va dir que no hi ha excepcions, “les normes són les que són i les ha de complir des de l’Alcorcón fins al FC Barcelona”. El Barça haurà d’arribar als paràmetres del “fair play” financer de LaLiga per poder signar el contracte de renovació de Leo Messi.

El pròxim dilluns el Barça comença la pretemporada, segurament Leo Messi tindrà uns dies de vacances, ja que està disputant la Copa Amèrica amb la seva selecció, però segons Tebas no és segur que pugui començar la lliga que arrenca el cap de setmana del 14-15 d’agost. “Si no hi ha sortides, és impossible”, va afirmar el president de LaLiga.

Tant el president Joan Laporta com l’entrenador Ronald Koeman que estaven disputant un torneig de golf solidari, el Koeman Cup a Sant Esteve de Sesrovires, van afirmar que estan molt tranquils amb el tema Messi. De moment un altre jugador abandona el Barça, es tracta de Carles Aleñà que ha fitxat pel Getafe.

En els pròxims dies hi haurà més sortides i també s’està parlant amb alguns jugadors per tal de tractar el tema de la seva situació salarial, com Sergi Roberto, Busquets i Jordi Alba.

Tags: BARÇA, Messi, Tebas

Notícies semblants: