La samarreta de Pau Donés recapta 350.000 euros per la lluita contra el càncer en tan sols un mes

Amb motiu del primer aniversari de la mort d’en Pau Donés que es va complir el passat 9 de juny, es va posar a la venda una samarreta solidària amb el lema “Viure és urgent”, lema creat pel mateix Pau i que va lluir en els seus darrers any de vida. Tots els beneficis de la venda d’aquesta samarreta es destinaran a la investigació del càncer, la malaltia que ens va deixar sense el cantant de Jarabe de Palo.

Un mes després ja s’han recaptat 350.000 euros. En Pau ha mort, però la lluita contra el càncer que va iniciar ell l’any 2017, amb el projecte “Jarabe contra el càncer” i que ara continuen els seus familiars amics i l’organització “CRIS contra el Cáncer” i el col·lectiu “HelpIdeas buenas“, continua molt viva.

CRIS contra el càncer i HELPIdeas Buenas, ja han fet entrega d’aquests primers 350.000 euros a l’Institut d’Oncologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, per iniciar tres línies d’investigació: sobre el càncer de còlon, que va patir en Pau Donés, el de pròstata i la imatge en immunoteràpia.

L’objectiu de la campanya “Viure és urgent” és arribar al mig milió d’euros a finals de l’estiu, però al ritme que van segur que aconseguiran molt més per continuar lluitant contra aquesta terrible malaltia que es va endur en Pau i que tots tenim present en les nostres famílies.

La samarreta “Viure és urgent” està disponible en blanc i negre i en les llengües oficials de l’estat: castellà, català, aranès, gallec i euskera. La podeu comprar al preu de 25,95 € en Correos Market.

Vídeo promocionar de la Samarreta d’en Pau

Tags: Càncer, Pau Donés

Notícies semblants: