Leo Messi compleix el seu somni, guanyar un títol amb la selecció del seu país.

Foto: @10_LioneIMessi

Aquesta matinada Leo Messi ha complert el somni que feia anys volia aconseguir i sense el que no volia acabar la seva carrera esportiva, guanyar un títol important amb la selecció del seu país, la selecció argentina. Avui l’Argentina s’ha proclamat campiona de la Copa Amèrica, després de guanyar la final contra el Brasil de Neymar a l’Estadi de Maracaná, per 1-0 amb gol de Di Maria.

Messi flamant guanyador no dubta a consolar al seu gran amic Neymar que encara té aquest repte per complir, ja que la darrera Copa Amèrica que va guanyar Brasil, ell no la va poder disputar per estar lesionat. Quan va acabar el partit es va trencar a plorar, però tot seguit va anar a felicitar a Messi. Tots dos es fonen en una gran abraçada.

Més tard tots dos asseguts en les escales dels vestidors, xerrant com dos bons amics. Messi als seus 34 anys ja es pot retirar tranquil havent aconseguit el seu somni a Neymar amb els seus 29, anys encara li queda recorregut per davant i moltes finals per disputar.

Esperem que Messi a més de tornar a Barcelona com a campió de la Copa Amèrica, pugui tornar amb el contracte de renovació amb el Barça signat. Esperem que en aquests dies de vacances que ara tindrà l’argentí, el Barça pugui arribar a encaixar el salari de Leo en la massa salarial que demana LaLiga.

Messi ensenyant-li la medalla als seus fills

Messi és mantejat pels seus companys

La cara i la creu de la final

Lionel Messi: “Quan va acabar el partit vaig pensar en la meva família, Molts cops hem hagut de patir, marxa de vacances i passar els primers dies tristos. Aquest cop és diferent”.

Tags: Leo Messi

Notícies semblants: