Vols dormir una nit a la Casa Vicens de Gaudí per tan sols 1 euro?

La plataforma de lloguer de pisos turístics Airbnb ofereix llogar la Casa Vicens d’Antoni Gaudí al barri de Gràcia per una nit per a dues persones al preu de tan sols 1 €. Una experiència única, poder allotjar-se per una nit en una de les cases més emblemàtiques de Barcelona. Amb aquesta iniciativa Airbnb vol donar a conèixer que malgrat els estralls que ha fet la pandèmia, ells continuen treballant.

La Casa Vicens, una de les primeres obres importants de l’arquitecte modernista Antoni Gaudí, es va construir entre el 1883 i 1885, quan la Vila de Gràcia encara era un municipi independent de Barcelona al que es va annexionar l’any 1897. Va ser declarada com a Patrimoni de la Humanitat l’any 2005.

Els requisits per gaudir d’aquesta nit inoblidable són que les dues persones visquin en el mateix domicili, siguin majors de 18 anys i tinguin un perfil a la plataforma d’Airbnb amb opinions favorables. Es triarà la primera persona que es registri a partir d’avui dia 12 de juliol a les 16 hores i que reuneixi els requisits especificats abans.

Els guanyadors de l’experiència per 1 €, començaran la nit a la Casa Vicens amb una visita guiada, acompanyats del director Emili Masferrer. A continuació gaudiran d’un sopar gentilesa de l’Escola d’Hostaleria Hofmann, després dormiran en el dormitori principal de la casa i l’endemà tindran preparat un esmorzar als jardins.

Si voleu gaudir d’aquesta experiència, tan sols heu de reunir els requisits demanats i registrar-vos a la plataforma airbnb.com/gaudi. Us deixem amb una visita virtual a la Casa Vicens.

Tags: Casa Vicens

Notícies semblants: