Pablo Urdangarin segueix les passes del seu pare i fitxa pel Barça d’handbol

Segons ha anunciat Catalunya Ràdio, Pablo Nicolás Sebastián Urdangarin i Borbón, fill d’Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, segueix les passes del seu pare i fitxa pel segon equip del Barça d’handbol. Recordem que el seu pare va triomfar amb el Barça com a lateral esquerra i arran de la participació en la selecció espanyola en els Jocs Olímpics d’Atlanta, va ser quan va conèixer a la infanta Cristina i va començar la seva relació.

Pablo Urdangarin, als seus 20 anys juga com extrem dret esquerrà i va començar la seva carrera esportiva en els equips d’handbol del Nantes i el Hannover. L’any passat es va traslladar a Barcelona per viure amb la seva tieta Ana Urdangarin i entrenar amb el Barça que ara l’ha fitxat.

Segons ha dit Catalunya Ràdio, la família Urdangarin encara té molt bones relacions amb gent de la secció d’handbol del Barça. Esperem que Pablo Urdangarin sigui tan bo com el seu pare en la faceta esportiva que va aconseguir 6 Copes d’Europa, 2 Recopes d’Europa, 4 Supercopes d’Europa, 10 Lligues Asobal, 7 Copes del Rei, 9 Supercopes d’Espanya, 3 Copes Asobal i 11 títols de la Lliga Catalana d’handbol, amb el FC Barcelona.

Notícies relacionades:

Pablo, el segon fill d’Iñaki Urdangarin s’instal·la a Barcelona per seguir les passes del seu pare en el món de l’handbol (12.09.2020)

Tags: BARÇA, Handbol, Pablo Urdangarin

Notícies semblants: