Lego obrirà la seva primera botiga-insígnia de l’Estat a Barcelona


El Grup Lego ha confiat en Barcelona per obrir la seva primera botiga-insígnia (flagship store)
d’Espanya. Concretament estarà ubicada en un local de 800 m² al Passeig de Gràcia, 9. Ara el local està en plenes reformes per tal que Lego pugui aixecar la persiana als voltants de Nadal.

El Grup Lego ja té dues botigues a Barcelona, al centre comercial de la Maquinista i a l’Illa de la Diagonal, així com altres quatre repartides entre Madrid, Saragossa i Sevilla, però aquesta del Passeig de Gràcia serà la primera botiga-insígnia de tot l’Estat, una botiga què més que vendre els seus productes el que pretenen és vendre la marca.

Una gran botiga que disposarà de zones d’oci on es podran muntar diferents maquetes de Lego, està basada en el concepte del “retailnment, oferint entreteniment dins del punt de venda per “retenir” la clientela observant els seus productes. Lego ja té una botiga d’aquestes característiques a la Cinquena Avinguda de Nova York, però aquesta serà la primera a Europa.

A l’entrada de la botiga trobarem una maqueta de l’Arbre del coneixement, construït amb 800.000 peces de Lego, a més també trobarem diferents reproduccions a escala real d’icones de Barcelona i una petita zona on es podran dissenyar miniatures de Lego personalitzades.

LEGO de BIG, Billund, Dinamarca. Foto: Iwan Baan.

Un dels grans atractius de la nova botiga serà la possibilitat de fer un retrat-mosaic, si volem ens faran una foto i després ens facilitaran les peces necessàries i unes instruccions per fer la maqueta amb la nostra imatge. Com totes les botigues de Lego, disposaran de tots els models de peces de la marca.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.