Mor l’economista barceloní Josep Maria Gay de Liébana

Avui ens ha deixat l’economista barceloní Josep Maria Gay de Liébana als 68 anys, víctima d’un càncer que patia feia temps. Gay de Liébana era doctor en Economia i Dret i va ser molts anys professor d’Economia Financera i Comptabilitat a la Universitat de Barcelona.

Reconegut conferenciant, es va fer molt popular per la seva participació en diferents programes de ràdio i televisió, sempre amb una actitud crítica de l’actualitat econòmica del país i del món, per culpa de la corrupció i de l’endeutament que patien els estats.

A “La Sexta noche” era presentat com l’Economista indignat, per la seva visió crítica de com els governs maneguen els diners públics i que va plasmar en el seu llibre “España se escribe con E de endeudamiento“.

També era un gran amant i crític del món del futbol, espanyolista de mena, tampoc va dubtar a parlar dels negocis i diners que mouen el món del futbol i que va voler reflectir en el seu llibre “La gran burbuja del fútbol“.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics del professor Gay de Liébana, segur que trobarem a faltar les seves reflexions econòmiques. Que la terra et sigui lleu Josep Maria.

Tags: Gay de Liébana, Morts

Notícies semblants: