Mor l’economista barceloní Josep Maria Gay de Liébana


0

Avui ens ha deixat l’economista barceloní Josep Maria Gay de Liébana als 68 anys, víctima d’un càncer que patia feia temps. Gay de Liébana era doctor en Economia i Dret i va ser molts anys professor d’Economia Financera i Comptabilitat a la Universitat de Barcelona.

Reconegut conferenciant, es va fer molt popular per la seva participació en diferents programes de ràdio i televisió, sempre amb una actitud crítica de l’actualitat econòmica del país i del món, per culpa de la corrupció i de l’endeutament que patien els estats.

A “La Sexta noche” era presentat com l’Economista indignat, per la seva visió crítica de com els governs maneguen els diners públics i que va plasmar en el seu llibre “España se escribe con E de endeudamiento“.

També era un gran amant i crític del món del futbol, espanyolista de mena, tampoc va dubtar a parlar dels negocis i diners que mouen el món del futbol i que va voler reflectir en el seu llibre “La gran burbuja del fútbol“.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics del professor Gay de Liébana, segur que trobarem a faltar les seves reflexions econòmiques. Que la terra et sigui lleu Josep Maria.


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
8
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.