⚫️ Una ona a la costa de Mèxic s’endú la vida del jove surfista valencià Óscar Serra.

Óscar Serra – Foto: Federació Espanyola de Surfing

El món del surf plora la mort d’Óscar Serra, un jove surfista valencià que va morir el dissabte passat en no poder remuntar una ona a la platja de Zicatela a Mèxic. Serra no va poder superar una ona d’uns dos metres i es va colpejar el cap contra el fons marí, sense que els socorristes que el van atendre poguessin fer res per salvar-li la vida.

La platja de Zicatela a l’Oceà Pacífic en la costa mexicana és una de les millors platges del món per practicar el surf on Óscar Serra es decidia a passar una diada de surf en Puerto Escondido, però malauradament la mort el va sorprendre, com altres nou persones des de principi d’any.

Malgrat que la platja presentava bandera vermella, el jove surfista de 22 anys va ignorar l’advertència i es va endinsar a l’aigua, disposat a remuntar les grans ones. Molts d’aquests esportistes fan cas omís dels senyals de prohibició, ja que precisament el que volen són ones grans.

Va ser la Federació Espanyola de Surfing l’encarregada de donar la trista notícia de la mort d’Óscar Serra, una jove promesa del surf. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de l’Óscar Serra. Descansa en pau.

Tags: Morts, Oscar Serra, Surf

Notícies semblants: