Agressió a dos vigilants en un tren de Rodalies a Mollet del Vallès

Diumenge passat es va produir una agressió per part d’un passatger a dos vigilants de seguretat de la línia R3 a l’estació de Mollet del Vallès. Els vigilants van instar al passatger a què abandonés el comboi per no tenir bitllet, l’agressor que diu que ja l’han fet fora dos cops, assegura que ha pagat el bitllet i argumenta que arriba tard a treballar.

Quan els vigilants li insisteixen que abandoni el tren, el passatger respon amb cops de puny i puntades de peu contra els vigilants, que al final aconsegueixen fer-lo fora, però amb el peu impedeix que es tanqui la porta. Finalment un dels vigilants aconsegueix tancar la porta i donar per finalitzat l’incident.

La notícia amb el vídeo l’ha publicat a Twitter el sindicat Adn, Sindical de Seguretat i Serveis de Catalunya, que aprofiten per denunciar la manca de recursos del personal de seguretat. Cada dia veiem més incidents com aquest, com la que va patir fa uns dies un infermer de Madrid per recriminar-li a un noi que no duia mascareta i va acabar perdent part de la visió d’un ull.

Com sempre que publiquem aquests tipus de notícies fem referència a la nacionalitat de l’agressor com en el cas del metro de Madrid, que era un noi colombià, en aquest cas per tal com parla l’agressor podríem dir que és de nacionalitat espanyola. La nacionalitat no criminalitza a tot un país, són les persones individuals, però per ser justos si ho fem en el cas dels estrangers, també ho hem de dir en el cas de nacionals.

 

Tags: Agressions, Rodalies

Notícies semblants: