Sembla que no tots aprofiten les portes giratòries. Pablo Iglesias oposita i guanya plaça a la Universitat Oberta de Catalunya


Estem massa acostumats al fet que quan un polític de primer nivell, presidents, vicepresidents o ministres pleguen del món de la política sempre tenen un lloc assegurat en alguna empresa de l’IBEX o en alguna multinacional amiga. Només cal recordar el cas de Felipe González o José María Aznar que de presidents del govern van passar a ser consellers de Gas Natural i Endesa respectivament o per citar un català, Narcís Serra que de vicepresident va passar a enfonsar la Caixa de Catalunya.

No és el cas de Pablo Iglesias que de vicepresident del govern ha passat a fer oposicions per guanyar una plaça a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l’ha guanyat. A partir del setembre, l’exlíder d’Unidas Podemos, ocuparà una plaça d’investigador a temps parcial en la UOC.

Pablo Iglesias, Llicenciat en Dret i Doctor en Ciències Polítiques per la Universitat Complutense de Madrid, serà investigador a temps parcial en un grup sobre el discurs polític en les xarxes socials, tasca per la qual cobrarà 8.400 euros anuals i pels que haurà de renunciar a la indemnització mensual com a vicepresident de 5.316,42 euros mensuals que tenia concedida fins al juliol de l’any vinent.

Moltes han estat les reaccions a les xarxes socials sobre aquesta decisió de Pablo Iglesias, la majoria en el sentit de què mentre a uns els hi fan un “chiringuito” a mida com a Toni Cantó amb la nova “Oficina de l’Espanyol”, altres es presenten a oposicions i les aproven. Pablo Iglesias també ha reaccionat dient:

Me siento muy honrado por haber sido seleccionado por la UOC para trabajar como investigador a partir de mediados de septiembre. Una de mis prioridades era volver a las tareas universitarias“.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Algú veu a Pablo Iglesias parlant, escrivint i llegint català de forma fluïda??? Farà algun curs al parla.cat? Que ens ho expliquin al setembre 😉