La gresca d’en Joel Joan i els seus amics a una platja de Tarragona que acaba amb un nen atès pels serveis sanitaris

L’actor català Joel Joan ha estat protagonista aquest cap de setmana passat quan va publicar un vídeo a les xarxes socials en el que se’l podia veure navegant en una llanxa amb una colla d’amics, tots anaven força contents i se’n fotien dels mariners que duien la barca, qualificant-los de “mariners de merda”. Aviat en Joel es va penedir i va esborrar el vídeo, però com a les xarxes socials es pot compartir tot, sempre queden rastres. Aquest és el vídeo de la polèmica.

En el vídeo en Joel diu que està a la Polinèsia Central, però com podreu veure el vaixell porta la bandera espanyola i la francesa,  estaven navegant per la Costa Daurada fins que van arribar a la platja de Sant Salvador a Tarragona, on van continuar la gresca al quiosquet de la platja.

Aviat van saltar les crítiques a les xarxes socials en quant Joel Joan va demanar disculpes, però es veu que quan van arribar a la platja algun d’ells es van dedicar a llençar meduses per l’aire amb tanta mala sort que una d’elles va tocar a dos nens de tretze anys que s’estaven banyant a prop del vaixell que duia en Joel i els seus amics. Un dels nens va haver de ser atès pels serveis sanitaris.

En Joel publica: “Les vacances són per moltes coses, però de les més essencials són per perdre els papers. Que són quatre dies i 2 amb COVID”.

Més tard el mateix Joel Joan va publicar un vídeo a Instagram demanant perdó, un vídeo irònic rememorant aquelles paraules del rei emèrit quan va demanar perdó per haver anat a Botswana a caçar elefants. Al final en Joel diu “Ho tornaré a fer, però no ho penjaré”.

Estar clar que tots ens hem passat de voltes algun cop, però quan ets un personatge popular, les conseqüències no són les mateixes. Esperem que en Joel hagi après alguna cosa d’aquests fets.

Tags: Joel Joan

Notícies semblants: