Un incendi crema la nau de Rifacli a Montblanc i es veuen afectades dues altres naus.


-1
-1 points

Ahir a quarts de dotze de la nit els Bombers de la Generalitat de Catalunya rebien l’avís de què s’estava produint un incendi en una nau del Polígon Industrial Lluís Companys de Montblanc. L’incendi va començar en un magatzem de l’empresa Rifacli, famosa per les seves galetes centenàries creades per un pastisser de l’Espluga de Francolí, que va batejar l’empresa amb les primeres lletres del seu nom i cognoms. RIcart FArrer CLIment = RIFACLI.

Ràpidament el foc es va propagar a altres dues naus adjacents, una d’elles acollia un basar i una fusteria que ha quedat totalment cremada. Una altra nau destinada a dependències municipals ha patit danys, però els bombers han pogut salvar les oficines, un dipòsit de gasoil i els vehicles que hi havia a dins. Les cobertes de les dues naus han col·lapsat a causa de l’incendi.

Un total de 18 dotacions dels bombers han estat treballant tota la nit per poder salvar el màxim de les tres naus afectades. Afortunadament no s’ha de lamentar cap desgràcia personal.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.