De moment Salut no autoritzarà públic als estadis de futbol, el Gamper que per primer cop també disputaran les noies serà a porta tancada.

Foto: FC Barcelona

El passat mes de juny la ministra de sanitat Carolina Darias va anunciar que el públic tornaria als estadis el 15 d’agost, cosa que davant la situació epidemiològica que estem patint a tot l’Estat en aquests moments és força incomprensible i que ha criticat el conseller Josep Maria Argimon.

Segons ha avançat Catalunya Ràdio el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, descarta que es puguin obrir al públic els estadis de futbol catalans, en paraules del conseller “la situació és força complicada i per ara no podrà ser”.

Els primers partits que tenim a la vista són els que disputarà el Barça amb la Juventus en el Trofeu Gamper, que per primer cop a la història disputaran els dos equips, el femení i el masculí el 8 d’agost. El FC Barcelona ja havia començat a vendre les entrades pel Camp Nou i ara haurà de fer marxa enrere i tornar els diners.

Segons el conseller: “Estem en una fase de descens en els contagis, però les xifres continuen sent elevades” i temen que la primera setmana d’agost s’arribi al pic en les UCI amb 700 pacients en elles, una xifra preocupant i més en període de vacances dels sanitaris que porten un any i mig en primera fila, cuidant de la nostra salut. Molts d’ells no podran fer vacances aquest estiu.

Com hem dit abans l’equip femení del Barça disputarà el Trofeu Gamper per primer cop a la història, amb el mateix rival que el masculí, la Juventus i en el mateix camp, el Camp Nou. El de les noies serà a les 18.30 hores i el dels nois a les 21.30 hores. Tots dos es podran seguir per Barça TV.

El FC Barcelona és un dels clubs que més aposten per la igualtat, per això la 56a edició del Trofeu Gamper el disputaran els dos equips. Cal remarcar que les noies del Barça s’ho han guanyat traient millors resultats que els nois aquesta darrera temporada, podríem dir que elles van fer la temporada perfecta.

Tags: BARÇA, Gamper

Notícies semblants: