El Gamper es jugarà a l’Estadi Johan Cruyff amb 3.000 espectadors

Foto: FC Barcelona

Fa pocs dies us anunciàvem que el conseller Argimon havia avançat que no hi hauria públic en el Camp Nou en el Trofeu Joan Gamper. Ahir la portaveu del govern, Patrícia Plaja, va comunicar que es podrà disputar amb 3.000 persones, les seves paraules van ser:

“Les dades obliguen a prendre noves mesures i la nova resolució fixa en 3.000 persones l’aforament màxim”.

Després va ser el Barça el que va anunciar que es canviava d’ubicació i davant la impossibilitat de fer-ho amb 20.000 espectadors al Camp Nou es va decidir fer-ho a l’estadi Johan Cruyff de Sant Joan Despí.

Els partits es disputaran el pròxim 8 d’agost amb el mateix horari que tenien previst, a les 18.30 hores jugarà el Barça femení i a les 21.30 hores el masculí, tots dos contra la Juventus de Torí.

El FC Barcelona ja havia posat a la venda les 20.000 entrades que tenien previst pel Camp Nou, de les que ja s’havien venut unes 15.000. Ara el club ja ha anunciat la devolució dels diners d’aquestes entrades i obrirà un nou procés de venda de les 3.000 per a l’Estadi Johan Cruyff.

Pel que fa al primer equip del Barça es troba realitzant l’stage de pretemporada a Alemanya, on sembla que els nois s’ho passen força bé conduint aquests cotxes típics dels camps de golf. Les noies el fan una mica més a prop, a Alacant.

Tags: BARÇA, Gamper

Notícies semblants: