Suspenen un concert de Sergio Dalma per convidar a la gent a ballar en contra del que exigeix el protocol Covid.

Sergio Dalma va veure com ahir l’organització del festival “Las noches del Malecón que se celebrava a Murcia, suspenia el concert per no respectar les mesures decretades contra la Covid-19, com que el públic ha d’estar assegut i no es pot ballar.

En un moment donat Sergio Dalma va animar a la gent a ballar recordant que no es traguessin la mascareta i l’organització va haver de suspendre el concert. Davant les imatges que corren per les xarxes socials on es pot veure al cantant català animant a la gent a aixecar-se i ballar, Sergio Dalma ha volgut emetre un comunicat afirmant que no és un negacionista i demana disculpes per tot el que va passar.

En un dels vídeos que es publiquen a les xarxes es pot sentir a Sergio Dalma, dient:

Vamos a interrumpir el concierto cada vez que les manden sentarse“.

Segons algunes informacions l’organització va haver de suspendre el concert tres vegades.

https://twitter.com/PabloCarbo96/status/1421960775212707853

En el comunicat del cantant es pot llegir:

“Volia que la gent s’aixequés del seu seient a gaudir d’algunes de les meves cançons, insisteixo, sempre amb màscara. De totes maneres, la meva actuació d’ahir no va ser l’adequada i demano disculpes per això”


Sergio Dalma no és un negacionista, és més, assegura que tant ell com el seu equip compleixen amb totes les mesures de seguretat decretades, però després d’un any i mig en què el món de la música s’ha vist paralitzat per la pandèmia, potser es va venir una mica amunt, però sempre és bo reconèixer els errors i demanar disculpes.

Us deixem amb una interpretació de Sergio Dalma acompanyat de l’Escolania de Montserrat de la cançó “Em dónes força”.

 

Tags: Sergio Dalma

Notícies semblants: