El PP de Xavier García Albiol perd la votació i Joel Joan podrà presentar la seva obra a la Badalona

L’oposició en bloc de l’Ajuntament de Badalona ha obligat al PP de García Albiol a tornar a posar en cartell l’obra El gran comediant de Joel Joan i Héctor Claramunt, que fa uns dies havien decidit retirar de la programació de tardor del Teatre Zorrilla de la ciutat. La programació cultural de Badalona la decideix cada any el Consell d’Administració de Badalona Cultura, una empresa municipal que gestiona l’oferta cultural de la ciutat, en la que estan representades totes les forces polítiques.

Recordem que la regidora de Cultura del consistori, Amanda Feria Chica va anunciar que es retirava de cartell l’obra d’en Joel Joan pel comportament de l’actor va tenir fa uns dies i que ell mateix va reconèixer que anava una mica “content”. El problema és que no es poden prendre aquestes decisions unilateralment, ha de ser el mateix organisme que aprova l’oferta cultural qui decideixi si es manté o es retira.

Ahir es va tornar a reunir el Consell d’Administració de Badalona Cultura i els populars de García Albiol s’han quedat sols a l’hora de defensar la retirada de l’obra prevista pel pròxim 19 de novembre al Teatre Zorrilla. Els 4 representants del PP han votat a favor de la retirada, la resta han votat en contra, 2 de Guanyem Badalona, 2 del PSC, 1 d’ERC, 1 de Junts per Catalunya i 1 dels Comuns.

Al PP de Garcia Albiol no li ha quedat més remei que fer marxa enrere i tornar a programar l’obra. Independentment que estiguem d’acord o no amb l’actuació d’en Joel Joan en la seva gresca a la Costa Daurada durant el seu temps d’esbarjo, aquests tipus de decisions no es poden prendre unilateralment, el mateix organisme que té la potestat per decidir sobre les obres que es posen en cartell a la ciutat, és el mateix que ahir va decidir no retirar l’obra d’en Joel Joan. Això es diu democràcia, senyor García Albiol.

Tags: Badalona, Joel Joan

Notícies semblants: