El 93% dels productes càrnics de la marca Bonpreu Esclat tenen el segell de benestar animal Welfair™

Foto: Twitter @bonpreuesclat

La certificació Welfair™ en Benestar Animal és l’únic certificat independent homologat per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) en col·laboració amb l’Institut Basc de Recerca i desenvolupament Agrari (Neiker) seguint els protocols europeus de Welfare Quality i AWIN® que avalua i controla la qualitat del benestar animal.

Aquesta certificació es dona després d’observar i avaluar els animals per poder garantir que segueixin uns principis bàsics per obtenir el benestar de l’animal tant en granges, espais de creixement i escorxadors o de manera exhaustiva. La certificació Welfair™ s’atorga a les espècies: bovina, porcina, ovina i per a gallines, pollastres, conills i galls dindis.

El 93% dels productes càrnics de la marca pròpia “Bonpreu” i de “L’Era”, tant els que estan disponibles en la secció de carnisseria com els envasats, disposen d’aquesta certificació Welfair™. Bonpreu sempre aposta pel producte fresc, de proximitat i ara també per les bones pràctiques en matèria de benestar de l’animal que acabarà en els seus establiments Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat online, principis que fa anys té establerts entre els seus proveïdors.

Tags: Bonpreu

Notícies semblants: