El 93% dels productes càrnics de la marca Bonpreu Esclat tenen el segell de benestar animal Welfair™


Foto: Twitter @bonpreuesclat

La certificació Welfair™ en Benestar Animal és l’únic certificat independent homologat per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) en col·laboració amb l’Institut Basc de Recerca i desenvolupament Agrari (Neiker) seguint els protocols europeus de Welfare Quality i AWIN® que avalua i controla la qualitat del benestar animal.

Aquesta certificació es dona després d’observar i avaluar els animals per poder garantir que segueixin uns principis bàsics per obtenir el benestar de l’animal tant en granges, espais de creixement i escorxadors o de manera exhaustiva. La certificació Welfair™ s’atorga a les espècies: bovina, porcina, ovina i per a gallines, pollastres, conills i galls dindis.

El 93% dels productes càrnics de la marca pròpia “Bonpreu” i de “L’Era”, tant els que estan disponibles en la secció de carnisseria com els envasats, disposen d’aquesta certificació Welfair™. Bonpreu sempre aposta pel producte fresc, de proximitat i ara també per les bones pràctiques en matèria de benestar de l’animal que acabarà en els seus establiments Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat online, principis que fa anys té establerts entre els seus proveïdors.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.