L’emotiu comiat de Gerard Piqué a Leo Messi, dos nens que es van trobar a la Masia amb 13 anys.

Moltes han estat les reaccions a les xarxes socials per la marxa de Leo Messi després de vint anys a les files del Barça, però una de les més emotives és el que li ha dedicat el seu company Gerard Piqué. El defensa català i el davanter argentí es van conèixer amb tan sols 13 anys a la Masia, allà es van formar, allà van créixer, van fer amistat i es van anar perfeccionant com a jugadors.

Avui després de vint anys junts, Piqué ha de dir adeu al seu company i es vol acomiadar d’aquell nen petit que l’any 1987 va arribar a Catalunya. La primera impressió que va tenir en Gerard Piqué de Lionel Messi, va ser que era especial, molt petit, fràgil, però que no hi havia manera de treure-li la pilota del peu.

L’entrenador que llavors era Rodolfo Borrell, ara assistent de Pep Guardiola en el Manchester City, els hi deia que vigilessin amb ell en els entrenaments, que no li entressin fort. Els companys com Gerard Piqué o Cesc Fabregas li contestaven que tranquil, que ja anirien amb cura, però la veritat és que encara que volguessin arribar no era possible, Messi sempre s’escapava amb la pilota.

Aquells nens de 13 anys que li treien més d’un pam al petit Leo, no eren capaços de treure-li la pilota del peu. Més enllà d’aquelles petites rivalitats de nens adolescents per ser el millor de l’equip, es va anar forjant una bonica amistat que ha perdurat fins avui en dia i que segur continuarà al llarg del temps, siguin on siguin. Us imagineu en un futur a un Gerard Piqué de President del Barça i a un Leo Messi de Director Esportiu?

Tags: Messi, Piqué

Notícies semblants: