Leo Messi es trenca en el comiat del club de la seva vida. Molta sort Leo en la teva nova etapa i fins aviat.

Foto: FC Barcelona

Aquest matí Leo Messi s’ha acomiadat del FC Barcelona en una roda de premsa especialment emotiva. Si una característica té el fins ara davanter blaugrana, és que mostra els seus sentiments, sincer i transparent. Potser en algun moment ha evitat donar detalls de com ha anat la negociació per no perjudicar el club que el va formar. És un noi que des que va arribar al Barça amb tan sols tretze anys, la seva cara ho diu tot. Avui entre llàgrimes, ha hagut d’acomiadar-se del Barça.

Entre paraules, aquest matí ha dit que el club va fer molt per ell, però deixant clar que ell també ha fet molt pel club blaugrana. Sens dubte el Barça va descobrir a Messi, el va formar, el va fer créixer, però el millor jugador del món deixa un bon palmarès pel Barça que serà difícil de superar.

Les frases més emotives de Leo Messi en el comiat del Barça.

 

Tags: BARÇA, Messi

Notícies semblants: