LaLiga de Tebas signarà l’acord amb el fons inversor CVC però excloent a quatre equips, entre ells el Barça


-1
-1 points
Javier Tebas – Foto: LaLiga

En la reunió que han mantingut aquest matí els representants de LaLiga presidida per Javier Tebas i dels clubs de futbol de primera i segona divisió, han arribat a l’acord de signar l’acord amb el fons d’inversions CVC, però deixant al marge a quatre equips que estan en contra de l’esmentat acord, Barça, Real Madrid, Atlètic de Bilbao i un equip de segona divisió del que de moment no ha transcendit el nom.

Aquest acord suposarà una injecció de 2.700 milions d’euros pels 38 dels 42 equips de primera i segona divisió que estan a favor de l’acord, deixant al marge als quatre equips esmentats. A canvi els signants de l’acord hauran de cedir el 10% dels seus drets audiovisuals durant els pròxims cinquanta anys, cosa que Joan Laporta va dir en la roda de premsa de comiat de Leo Messi, que no estava disposat a fer per ningú, ni pel millor jugador del món.

D’aquesta manera els 300 milions d’euros que havien de rebre tant el Barça com el Madrid no arribaran als clubs, però mantenen intactes els seus drets audiovisuals. En l’acord també es contempla que si algun dels quatre clubs que han votat en contra s’ho repensen, tenen un termini de tres anys per ingressar en el citat acord amb CVC, però sembla que tant Joan Laporta com Florentino Pérez estan pensant més en el seu projecte de la Superlliga. Florentino Pérez ja havia anunciat que si el projecte del CVC seguia endavant, emprendria accions legals, i també la Federació Espanyola de Futbol presidida per Luis Rubianes, ja que ho consideren un acord totalment il·legal.

Així que el futbol espanyol postpandèmia sembla que tindrà una temporada força convulsa i plena de tensions entre clubs i institucions.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.