El Barça pot inscriure tota la plantilla excepte el Kun Agüero gràcies al gest de Gerard Piqué

El FC Barcelona finalment ha pogut inscriure a tota la plantilla excepte al Kun Agüero que està lesionat i prefereixen esperar. En les darreres hores el club blaugrana ha inscrit a Memphis, Èric Garcia i Rey Manaj, gràcies al fet que Gerard Piqué s’ha rebaixat considerablement el sou.

D’aquesta manera el Barça té tota la plantilla disponible, excepte els lesionats, per disputar demà el primer partit de lliga al Camp Nou davant la Real Societat a les vuit de la tarda. El FC Barcelona ha emès un comunicat donant la notícia just abans de la roda de premsa de Ronald Koeman, prèvia d al partit de demà. En ell diuen:

“Aquest fet ha estat possible gràcies a l’acord aconseguit amb Gerard Piqué perquè el segon capità barcelonista es rebaixi significativament el sou”.

En el mateix comunicat el Barça anuncia que continua treballant per arribar a un
acord amb els altres dos capitans, Sergio Busquets i Jordi Alba per adequar el seu salari a la situació en què es troba el club en aquests moments. Segons el club, la predisposició dels dos jugadors és bona.

Així que demà Ronald Koeman té tota la plantilla a la seva disposició pel primer partit de lliga amb públic a l’Estadi en temps de pandèmia i el primer sense la presència de Leo Messi. Pel que fa a Messi, l’entrenador del PSGMauricio Pochettino, ha anunciat que l’argentí encara haurà d’esperar a debutar amb l’equip parisenc, ja que ha decidit no convocar-lo pel segon partit de lliga que juguen avui a París contra el Ràcing d’Estrasburg.

Tags: BARÇA, Piqué

Notícies semblants: