Rebenten amb explosius un caixer automàtic a Riudellots de la Selva, però no aconsegueixen el botí

La matinada de dissabte a diumenge els veïns de Riudellots de la Selva van sentir un gran soroll que els va despertar. Uns lladres havien fet esclatar amb explosius un caixer automàtic del Banc de Santander. Quan els veïns van sortir a mirar que estava passant, tan sols han vist un cotxe que fugia a gran velocitat amb dos homes a dins.

Malgrat les grans destrosses que han fet en l’entitat bancària els lladres no s’han pogut endur el botí, no han pogut accedir al contenidor dels diners. El cotxe va ser localitzat pels Mossos d’Esquadra aquella mateixa nit a 10 km, concretament abandonat a Caldes de Malavella, ara els Mossos estan investigant si es tracta d’un cotxe robat.

Aquest és el tercer cop que els lladres carreguen contra aquest caixer ubicat al xamfrà entre el carrer Baixada de les Acàcies i la C-25, que travessa la població selvatana. L’any 2016 uns lladres ja el van fer esclatar amb explosius i van aconseguir endur-se una quantitat indeterminada de diners. En aquella ocasió els lladres van ser detinguts. L’any 2020 va patir un robatori, llavors els lladres, sis encaputxats van encastar una grua contra el caixer automàtic i van fugir amb ell.

Tags: Robatoris

Notícies semblants: