Gerard Piqué amb cinc anys demanant-li un autògraf a Ronald Koeman el dia del seu aniversari

Gerard Piqué ha volgut compartir a les xarxes socials un vídeo que en poques hores s’ha fet viral. En ell podem veure un Gerard Piqué nen en el dia del seu cinquè aniversari, demanant-li un autògraf al llavors defensa del FC Barcelona, Ronald Koeman.  Faltaven tan sols tres mesos perquè el defensa més golejador de la història aconseguís marcar un gol que li donava la primera Copa d’Europa al Barça.

En el vídeo podem veure a un nen emocionat, acompanyat del seu avi Amador Bernabeu, demanant-li un autògraf a un dels seus ídols. Segur que en aquells moments en Gerard Piqué no es podia imaginar que 29 anys després aquell ídol de la infància es convertiria en el seu entrenador.

El vídeo es va gravar el 2 de febrer del 1992, just el dia en què Gerard Piqué feia cinc anys i potser com a regal d’aniversari el seu avi, llavors directiu del Barça, el va voler portar a un desplaçament del Barça a Sant Sebastià per jugar davant la Reial Societat, en el que l’equip blaugrana va perdre per 2-1 marcant el gol del Barça Jose Mari Bakero.

Ara Gerard Piqué amb 34 anys ha volgut compartir el vídeo just la setmana en què ell s’ha hagut d’enfrontar a la Reial Societat en el primer partit de la lliga d’aquest any, marcada per la pandèmia, per la marxa de Leo Messi i per la greu situació econòmica que pateix el Barça i en el que el defensa blaugrana va marcar el primer gol d’aquesta temporada. Molt aviat el vídeo s’ha fet viral amb 2,7 milions de reproduccions 17.700 retuits.

Ronald Koeman, que segur tampoc s’imaginava que ara seria l’entrenador d’aquell nen, va signar l’autògraf a la contraportada del Mundo Deportivo, segur que si Gerard o la seva família conserven aquest diari, avui en dia tindrà un bon preu.

En Gerard Piqué ja ens té acostumats a compartir moments de la seva vida a les xarxes socials, fa pocs dies, el defensa blaugrana també va voler compartir un vídeo amb el seu fill Sasha i la notícia en la majoria de publicacions era que Sasha parla un perfecte català. En quina llengua volen que parlin un pare i un fill catalans? Segur que els dos nens de la família Piqué-Mebarak parlen un perfecte castellà, català, anglès i com més llengües aprenguin molt millor.

Tags: Gerard Piqué

Notícies semblants: