Les tres finalistes que opten al premi de Millor Jugadora de l’any tenen color blaugrana

Les noies del Barça, després d’haver fet la temporada perfecta, tornen a fer història. Ara la notícia és que les tres finalistes que opten a aconseguir el premi a la Millor Jugadora de l’any de la temporada 2020-2021 que atorga la UEFA, són del primer equip de futbol femení del Barça. Les candidates són: Alèxia PutellasJennifer Hermoso i Lieke Martens.

D’aquí just una setmana sabrem qui ha estat la guanyadora, serà el 26 d’agost al Haliç Congress Center d’Istanbul, durant el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions. També hem de celebrar que en la llista de les 10 finalistes hi ha tres blaugranes més: Aitana Bonmatí, Caroline Graham Hansen i Irene Paredes, encara que Paredes va jugar la temporada passada al PSG. L’entrenador que va deixar la banqueta blaugrana a final de temporada, Lluís Cortés, en la categoria de futbol femení  i Pep Guardiola en masculí també estan nominats al premi al Millor Entrenador de l’any.

No és el primer cop que tres blaugranes són finalistes, ja es va produir en la Pilota d’Or de l’any 2010 en què estaven nominats: Leo Messi, Xavi Hernández i Andrés Iniesta i que va guanyar l’argentí. Pel que fa a la categoria masculina, aquest any Leo Messi no està entre els finalistes que són: el belga Kevin De Bruyne del Manchester City, l’italià Jorginho i el belga N’Golo Kanté del Chelsea.

Tags: Barça femení

Notícies semblants: