Kilian Jornet ens ofereix un altre impressionant vídeo corrent per una escarpada muntanya noruega


Kilian Jornet ja ens té acostumats a veure imatges impressionants dels seus entrenaments per unes escarpades muntanyes amb uns barrancs espectaculars que fan por. En el vídeo gravat per ell mateix podem veure a l’esportista català ara establert a Noruega, corrent per una carena per on no ens atreviríem ni anar caminant.

Kilian s’entrena per les muntanyes de Noruega on viu amb la seva dona, Emelie Forsberg i les dues filles, Maj i Maui. Kilian, el corredor nascut a Sabadell i de ben petit es van traslladar a la Cerdanya on va aprendre a estimar la muntanya de la mà dels seus pares, ell guia de muntanya i ella monitora d’esports de muntanya.

Sens dubte és el millor corredor de muntanya del món i el millor atleta de Trail running de la història. Kilian ha aprofitat el vídeo per enviar un missatge demanant prudència als aficionats d’aquest esport:

“Sembla lògic, però mai està malament recordar que el millor consell és no caure. I si no estàs segur de les teves capacitats tècniques, no ho facis”.

Veiem l’impressionant vídeo.

L’estiu passat en Kilian ja va publicar un vídeo similar en el seu perfil de Twitter


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.