Kilian Jornet ens ofereix un altre impressionant vídeo corrent per una escarpada muntanya noruega

Kilian Jornet ja ens té acostumats a veure imatges impressionants dels seus entrenaments per unes escarpades muntanyes amb uns barrancs espectaculars que fan por. En el vídeo gravat per ell mateix podem veure a l’esportista català ara establert a Noruega, corrent per una carena per on no ens atreviríem ni anar caminant.

Kilian s’entrena per les muntanyes de Noruega on viu amb la seva dona, Emelie Forsberg i les dues filles, Maj i Maui. Kilian, el corredor nascut a Sabadell i de ben petit es van traslladar a la Cerdanya on va aprendre a estimar la muntanya de la mà dels seus pares, ell guia de muntanya i ella monitora d’esports de muntanya.

Sens dubte és el millor corredor de muntanya del món i el millor atleta de Trail running de la història. Kilian ha aprofitat el vídeo per enviar un missatge demanant prudència als aficionats d’aquest esport:

“Sembla lògic, però mai està malament recordar que el millor consell és no caure. I si no estàs segur de les teves capacitats tècniques, no ho facis”.

Veiem l’impressionant vídeo.

L’estiu passat en Kilian ja va publicar un vídeo similar en el seu perfil de Twitter

Tags: Kilian Jornet

Notícies semblants: