Posen a la venda el mocador amb les llàgrimes de Messi per un milió de dòlars

Si Messi va arribar al Barça signant el seu primer acord amb el club blaugrana en un tovalló segons Josep Maria Minguella, ara s’acomiada amb un mocador que li va deixar la seva dona Antonela per eixugar-se les llàgrimes de tristor per deixar el Barça. Un aficionat assegura que van recollir aquest mocador de la paperera i l’han posat a la venda per un milió de dòlars.

Fins fa poc figurava en el portal de compravenda Mercado Libre descrit com:Pañuelo De Messi Despedida Barcelona Psg Camiseta” i en el que demanen $ 1.000.000. El venedor assegura que és el que va utilitzar Messi i que conté “material muco-genètic” de l’argentí, apte per “clonar en un futur”.

El mocador el ven un argentí a Mercado Libre Argentina, falta saber si realment és el que va utilitzar l’astre argentí o simplement és algú que vol aprofitar de les llàgrimes de Messi per fer negoci. Actualment ja l’han retirat del portal de compravenda, potser per no ser denunciats per estafa o potser perquè algun incaut amb un milió de dòlars que s’ho ha cregut i l’ha comprat.

Argentina fa negoci amb tot el que té relació amb el seu jugador més famós, després de Maradona. Una empresa de mocadors també ha volgut aprofitar-se del moment venent el seu producte amb la imatge de Messi plorant i publicitant-lo amb aquestes paraules:

“Si gente nos llego el pañuelo de Messi llorando!! Lo estamos vendiendo en florencio varela

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Milonga Customs (@milongacustoms)

 

Tags: BARÇA, Messi, Mocador

Notícies semblants: