Els Mossos demanen col·laboració ciutadana per localitzar al presumpte autor de la mort del seu fill aquesta nit en un hotel de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra han emès un comunicat a través del seu perfil de Twitter en el que demanen la col·laboració ciutadana per tal de trobar al presumpte autor de la mort d’un nen de dos anys ahir a la nit en un hotel de Barcelona.

Es busca al pare de l’infant, Martín Ezequiel Álvarez Giaccio de 44 anys, d’1,78 d’alçada, pell bruna, complexió atlètica i ulls marrons, a qui relacionen amb la mort del seu fill ahir a la nit en l’hotel Concòrdia de l’avinguda del Paral·lel del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

Els fets van passar a quarts d’onze de la nit, quan la Guàrdia Urbana va trobar al nen en l’habitació de l’hotel encara en vida, malauradament quan van arribar els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida.

En unes imatges de les càmeres de seguretat de l’hotel, es pot veure com el presumpte autor de la mort del nen fuig saltant una tanca de la piscina de l’hotel, després de deixar el seu fill encara viu a l’habitació.

Malgrat el secret de la investigació decretat per part dels Mossos, ha transcendit una informació en què es diu que el pare s’hauria endut el nen a un hotel i després hauria trucat a la mare per dir-li que se’n penediria. Si l’autoria del crim es confirma, estaríem davant d’un nou crim de violència vicaria, aquella que causa mal en éssers estimats, normalment als fills, pel sol fet de fer-li mal a la mare o el pare.

Compartiu per tal que aquesta informació arribi a més gent i entre tots el puguem localitzar.

Tags: Morts

Notícies semblants: