Gerard Piqué compra els drets de televisió de la lliga francesa per oferir els partits de Messi.

Gerard Piqué, millor dit, l’empresa Kosmos Holdings, propietat del defensa blaugrana juntament amb l’empresa Enjoy Televisión han comprat els drets televisius de la lliga francesa per poder oferir els partits a alguna operadora interessada.

Fins ara els drets televisius de la Ligue 1 i Ligue 2, primera i segona divisió de la lliga francesa estaven en mans de Movistar+ amb un contracte valorat en 2,5 milions d’euros. Amb l’arribada de Messi al PSG, està clar que la lliga francesa s’ha revaloritzat i tant Piqué com els seus socis no han volgut deixar passar aquesta oportunitat de negoci.

D’aquesta manera, Kosmos Holdings de Piqué i Enjoy Televisión, controlaran qui emetrà el futbol francès en l’Estat espanyol, ja que fins ara no hi havia cap operador que tingués aquesta oferta. De moment ja tenim una bona notícia pels seguidors de Leo Messi, podrem gaudir en obert del seu debut amb el PSG el pròxim diumenge a les 20.45 en el camp del Reims, a través de Telecinco, partit comprat per Mediaset.

També el podrem veure a través del canal d’Ibai Llanos en Twitch, segons ha anunciat l’streamer a través de Twitter. No és el primer cop que Piqué i Llanos tenen relacions comercials, ja en la Copa Amèrica, disputada aquest estiu i en la que Messi va aixecar la copa de campió, Piqué va comprar els drets televisius i Ibai Llanos va retransmetre els partits.

Tant Piqué com Llanos fa uns dies van anunciar que estaven preparant “una cosa molt grossa que deixaria a la gent al·lucinada”. Seria això?

Tags: Ibai Llanos, Messi, Piqué

Notícies semblants: