Griezmann torna a l’Atlètic de Madrid i el Barça incorpora a De Jong

Luuk de Jong – Foto: FC Barcelona

Aquesta nit s’han viscut les últimes hores del mercat de fitxatges del futbol d’elit de forma vertiginosa fins a altes hores de la matinada, les impremtes no s’han pogut posar a imprimir els cromos pels àlbums de la lliga 2021-2022 fins ben passades les quatre de la matinada.

Pel que fa al Barça, Antoine Griezmann torna cedit a l’Atlètic de Madrid a canvi de 120 milions d’euros amb una opció de compra per 40 milions. Aquesta cessió ha estat possible després de saber que Saul marxarà de Madrid cap al Chelsea.

El lloc deixat per Griezmann en la davantera blaugrana quedarà cobert pel neerlandès que volia Koeman, Luuk de Jong, que fins ara estava al Sevilla. De Jong també ve cedit amb una opció lliure de compra. El davanter de 31 anys és un vell conegut de Ronald Koeman, que ja l’havia entrenat en la selecció del seu país.

De Jong va arribar al Sevilla fa dos anys procedent del PSV Eindhoven on havia estat pitxitxi de la lliga, però en el club andalús tan sols va arribar a marcar 10 gols en 69 partits de lliga disputats. Esperem que en el Barça tingui un millor rendiment.

L’altre moviment de banqueta que el Real Madrid no ha pogut materialitzar aquesta nit, ha estat el fitxatge de Kylian Mbappé, el francès es queda definitivament al PSG, malgrat que el club merengue estava disposat a desemborsar 200 milions per aconseguir-ho. Una xifra desorbitada, sabent que a final de temporada Mbappé quedarà lliure i podrà venir gratis.

El president de LaLigaJavier Tebas ha fet un tuit carregant contra els anomenats clubs-estat, en clara al·lusió al PSG.

Tags: BARÇA, FC Barcelona

Notícies semblants: