LEGO i el Barça presenten una maqueta del Camp Nou amb més de 5.500 peces

L’any 2020, LEGO Group va fer la primera maqueta d’un estadi de futbol, en aquella ocasió va ser el mític Old Trafford del Manchester United. Ara han volgut recrear un altre estadi tant o més important que l’anglès i no és un altre que el Camp Nou, seu del Futbol Club Barcelona.

Els aficionats culers i del muntatge de maquetes amb aquestes peces petites de Lego, ja tenen un Camp Nou que podran construir amb un total de 5.509 peces. Un estadi de 49 cm d’ample per 46 cm de profunditat i 20 cm d’altura. A partir d’avui, 1 de setembre, ja està a la venda en les botigues oficials del Barça Store (Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia i la Roca Village), en els punts de venda oficial de LEGO i en la botiga en línia del Barça. El preu no està a l’abast de tothom, 329,99 €, però tenint en compte la quantitat de peces que té, tenim distracció per uns quants dies i una bonica maqueta per guardar en un lloc preferencial.

Segons avança el mateix club, és una reproducció molt fidel a la realitat, des de la façana exterior fins a la segona graderia, amb les banderes en la part superior, el túnel de vestidors, el videomarcador i fins i tot el lema del club ‘Més que un club’.

La creació d’aquest producte ha estat impulsat per The LEGO Group amb Barça Licensing & Merchandising la societat del club blaugrana que explota el negoci de les botigues i el marxandatge del club.

Per celebrar el llançament d’aquesta nova maqueta ofereixen la possibilitat de guanyar el nou LEGO FC Barcelona Camp Nou, una ‘minifigura‘ personalitzada amb els colors blaugrana i un certificat de ‘superfan‘. S’haurà de resoldre un qüestionari de 10 preguntes sobre el FC Barcelona, dissenyat per historiadors del club. El que contesti les 10 preguntes correctament tindrà l’opció d’endur-se un dels 46 packs que regalaran. Si voleu conèixer la resta de condicions i participar, ho podeu fer a www.lego.com/fc-barcelona. Molta sort aficionats culers i de LEGO.

Tags: BARÇA, Camp Nou, Lego

Notícies semblants: