Protecció Civil manté l’alerta per inundacions. Imatges devastadores dels aiguats d’avui a Tarragona

N-340 al seu pas per Alcanar – Foto: @emergenciescat

Avui s’han produït uns terribles aiguats a la zona del Baix Ebre, Montsià i poblacions de Castelló, cotxes arrossegats per les aigües baixaven sense control, mobiliari urbà i afortunadament de moment no s’ha de lamentar cap desgracia personal, més enllà dels danys materials en habitatges.

Protecció Civil manté l’alerta per inundacions en el Baix Ebre i el Montsià i demana a la població que evitin fer desplaçaments i es quedin a casa, no baixin als pàrquings o soterranis i es mantinguin en pisos alts, ja que l’episodi de pluges continua. Fins a les set d’aquesta tarda, els serveis d’emergència han rebut un total de 468 incidències relacionades amb les fortes pluges registrades avui. En les darreres hores ha caigut la línia elèctrica d’Alcanar que afecta 250 veïns de la població.

Al llarg del dia a causa de les fortes pluges s’han hagut de tallar diverses carreteres com l’N-340 entre Amposta i Alcanar, l’AP7 o la TP-3318 a Ulldecona i el servei de Rodalies. Moltes han estat les imatges que veïns i serveis d’emergència han volgut compartir a les xarxes socials perquè ens fem una idea de l’abast de les inundacions.

Tags: Alerta, Inundacions, Protecció Civil

Notícies semblants: