Un lleidatà trenca els vidres d’una oficina de Naturgy en rebre la factura de la llum

Segons informa El Faro de Vigo, un lleidatà de 54 anys ha estat identificat per la Policia Local de Vigo (Pontevedra) com a autor de la trencadissa dels vidres d’una oficina de la companyia de llum i gas Naturgy del carrer de López Mora de la citada localitat gallega.

J.S.F. va reconèixer els fets argumentant que no s’havia pogut resistir perquè estava molt enfadat després de rebre la factura de la llum d’aquest mes. Els fets van ocórrer el passat 26 d’agost al voltant de les set de la tarda. Quan els empleats de l’oficina van avisar, la policia local es va desplaçar fins al lloc dels fets i van poder identificar a l’autor d’aquest primer atac contra una oficina de les companyies elèctriques. Esperem que no es repeteixi quan comencem a rebre les factures amb la terrible pujada del preu de la llum.

L’autor de la trencadissa també va reconèixer que ho volia haver fet el dia abans, però no es va atrevir. L’endemà ho va tenir clar i no es va poder resistir. El responsable de l’oficina en quant la policia li va comunicar que havien identificat a l’agressor, va anunciar que presentarien denúncia contra ell. Així que a més d’haver de pagar la factura de la llum si no vol que li tallin el subministrament, J.S.F., s’haurà de fer càrrec de les destrosses que va fer.

Tags: Naturgy, Preu Llum

Notícies semblants: