Barcelona guanyadora dels Premis Nacionals de Comerç Interior 2021

Foto: Ajuntament de Barcelona

El Ministeri de Comerç, Indústria i Turisme cada any atorga els Premis Nacionals de Comerç Interior en reconeixement de les iniciatives que suposen avanços en modernització, digitalització i sostenibilitat del sector comercial. S’atorguen tant a Ajuntaments per la seva gestió en la renovació urbana per afavorir el comerç local, com a petits comerços i associacions comercials per la seva tasca en el desenvolupament i modernització empresarial.

A mitjans d’agost es van publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), els premiats de la 24a edició corresponent a aquest any 2021. Entre ells hi ha dos premis per a la ciutat de Barcelona i un accèssit a Sant Pol de Mar.

El Premi Nacional a Ajuntaments de més de 25.000 habitants ha estat atorgat a l’Ajuntament de Barcelona, per la renovació urbana comercial dins del marc del ‘Pla de renovació urbana i comercial’ que el consistori barceloní està duent a terme, plasmat en accions com la campanya ‘Barcelona mai s’atura’.

El Premi al Petit Comerç, amb una dotació de 15.000 euros a estat per a la botiga Santa Eulàlia del Passeig de Gràcia de Barcelona, pel seu desenvolupament i modernització empresarial, la selecta botiga de moda home-dona fundada l’any 1843 per Josep Taberner.

Foto: Santa Eulalia – Passeig de Gràcia, 93

Els guanyadors en altres categories han estat:

💮 Premi Nacional a Ajuntaments de menys de 25.000 habitants: Ajuntament d’Herrera del Duque (Badajoz)

💮 Premi a Centres Comercial Oberts: Federació de Comerciants i Industrials de Morrazo (FECIMO) de Pontevedra. Aquest premi també està dotat amb 15.000 euros.

A més d’aquests premis també es concedeixen accèssits i reconeixements. Entre ells hem de destacar l’accèssit atorgat a Sauleda Pastissers de Sant Pol de Mar al Maresme, en la categoria de petit comerç.

Si voleu més informació podeu consultar aquí la resolució publicada al BOE el 12 d’agosts del 2021.

Tags: Barcelona, Premis

Notícies semblants: