Mor el popular actor català Jordi Rebellón, el doctor Vilches d’Hospital Central

El popular actor barceloní, Jordi Rebellón, ens ha deixat avui als 64 anys víctima d’un ictus que va patir ahir i del que malauradament no ha pogut recuperar-se. La revista Hola ha avançat la notícia en la seva edició digital d’avui.

Jordi Rebellón nascut a Barcelona ara fa 64 anys va treballar en un banc fins que va decidir deixar-ho per la seva veritable vocació, el teatre. Es va formar en l’Escola d’Actors de la seva ciutat, on va aprendre interpretació, cant i ball per després començar la seva trajectòria professional en el teatre. Va saltar a la fama de la televisió per la seva interpretació com a actor secundari en la popular sèrie Médico de Família” d’Emilio Aragón.

El paper televisiu que més el va apropar a les nostres cases va ser el de Rodolfo Vilches un dels metges protagonistes de la sèrie “Hospital Central” de Telecinco que va interpretar durant dotze anys (2000-2012).  També va participar en sèries de TV3 com “Estació d’enllaç” (1996) o “Sitges” (1997). L’encarregada de donar la notícia a la premsa ha estat l’Agència Garay Talent que representava a l’actor.

Els seus darrers treballs han estat en el teatre, amb l’obra “El Funeral” amb l’actriu Concha Velasco, “La dura vida d’un català a Madrid” i el pròxim mes d’octubre tenia previst tornar al teatre amb “Comèdia sexual d’una nit d’estiu”, l’adaptació de la pel·lícula de Woody Allen.

Jordi Rebellón havia perdut a la seva mare, Paquita fa sis mesos. Molts companys de professió han volgut mostrar el seu condol a través de les xarxes socials. Des d’aquí també volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de l’actor. Descansa en pau Jordi, que la terra et sigui lleu.

 

L’actor català va treballar molt més a Madrid que a Barcelona, escoltem com ell mateix ho va explicar en el programa “Al cotxe” de TV3 amb l’Eloi Vila.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de GarayTalent (@garaytalentoficial)

Tags: Jordi Rebellón, Morts

Notícies semblants: