Millor vídeo llatí de l’any dels MTV Awards per a la catalana Rosalia i la californiana Billie Eilish


Ahir diumenge es va celebrar a Nova York la gala d’entrega dels prestigiosos premis MTV Awards, creats l’any 1984 per la cadena de televisió MTV per guardonar els millors vídeos musicals de l’any.

En l’edició d’aquest any la cantant catalana de Sant Esteve de Sesrovires, Rosalia, ha estat guanyadora conjuntament amb la cantant californiana Billie Eilish, pel tema que han fet en col·laboració.Lo vas a olvidar ha estat distingit com el millor vídeo llatí de l’any.

Els finalistes en aquesta categoria eren:

🎤 Bad Bunny x Jhay Cortez  – “Dákiti
🎤 Billie Eilish & ROSALÍA  – “Lo Vas A Olvidar
🎤 Black Eyed Peas and Shakira  – Girl like me”
🎤 J. Balvin, Dua Lipa, Bad BunnyTainy  – “Un dia”
🎤 Karol G – “Bichota
🎤 Maluma – “Hawái

Lo vas a olvidar” de Rosalia i Billie Eilish, també va triomfar com a banda sonora de la sèrie “Euphoria“, una sèrie estatunidenca basada en un drama d’adolescents. Billis Eilish va recollir el premi, ja que la cantant catalana no va ser-hi present a la gala.

Podeu consultar la resta dels guanyadors dels MTV Awards 2021 aquí.

Escoltem “Lo vas a olvidar


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.