Shakira i els seus dos fills Milan i Sasha ens ensenyen com no s’han de fer unes creps.

Tots sabem que Shakira és una crack en el món de la música i la seva parella Gerard Piqué un crack en el món del futbol i darrerament en el dels negocis, però sembla que la cuina no és el fort de la cantant colombiana.

Ho podem veure en el vídeo que ha publicat en el seu perfil d’Instagram en el que ella acompanyada dels seus dos fills, Milan i Sasha intenten fer unes “tortites“, “pancakes” com diu en Milan Piqué Mebarak en un perfecte anglès i el que nosaltres podríem dir que és un intent de fer unes creps.

Sembla que era al matí i el que volia fer Shakira era un esmorzar, pel que diu en el vídeo on comencen parlant en anglès. La cantant diu: Avui faré “pancakes”Milan sembla que no confia gaire en les habilitats culinàries de la seva mare i diu “Intentarà fer pancakes“. El resultat van ser unes “tortitas” cremades i Shakira exclama: “Oh, estan dolentes” i el petit Sasha la consola dient: “Mami, ja les comprarem”.

El que no surt en el vídeo és en Gerard Piqué que potser estava a taula esperant l’esmorzar o treballant amb aquest món dels negocis audiovisuals en què està invertint darrerament.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

No és el primer cop que Shakira comparteix a les seves xarxes imatges entranyables amb els seus dos fills, fa pocs dies també vàrem veure com els tres ballaven a ritme de J. Balvin i per cert se’ls hi dona molt més bé que fer creps.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

Si voleu fer unes bones creps, aquí teniu la recepta.

Tags: Shakira

Notícies semblants: