Jornades de portes obertes a la Sagrada Família amb motiu de les Festes de la Mercè

La Sagrada Família amb motiu de la celebració de les Festes de la Mercè farà tres dies de Jornades de Portes Obertes, però com és impossible obrir les portes a tothom pel tema aforament i mesures de seguretat davant la Covid-19, per aconseguir les entrades es farà un sorteig.

Durant la visita es podrà observar com evolucionen les obres del Temple Expiatori de la Sagrada Família, amb la Torre de la Mare de Déu gairebé acabada i ens mostraran com serà la Torre de Jesucrist.

El passat mes de juliol ja es va començar a col·locar el trencadís en tons blaus i blancs com a recobriment de la Torre de la Mare de Déu de 18 metres d’altura, que quedarà coronada amb un espectacular estel de llum. Els colors blavosos representen el mantell de la Verge Maria. L’estel de 12 puntes amb un diàmetre de 7,5 metres, es preveu col·locar el pròxim mes de desembre.

Per aconseguir les entrades, la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família farà un sorteig entre totes les persones que vulguin participar. Les visites es faran els dies 24, 25 i 26 de setembre en franges horàries de 16 a 18 hores i de 18 a 20 hores. El guanyador del sorteig aconseguirà quatre entrades.

Si voleu participar per aconseguir quatre entrades gratis per visitar la Sagrada Família, ho podeu fer a Portes Obertes a la Sagrada Família.

També us pot interessar:

La Sagrada Família escollida com el Lloc més destacat del món 2020 (26.01.2021)

Tags: Porte Obertes, Sagrada Familia

Notícies semblants: