Troben un cadàver que podria ser el del pare que presumptament va matar al seu fill en un hotel de Barcelona.

Segons informen els periodistes Manuel Marlasca i Anna Punsí a través dels seus comptes de Twitter, els Mossos d’Esquadra han trobat avui un cadàver que podria ser el del pare que presumptament va matar el seu fill a l’hotel Concòrdia de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona el passat 25 d’agost.

Segons informen, el cadàver s’ha trobat en una zona boscosa propera al Prat de Llobregat, on precisament es va veure per últim cop a Martín Ezequiel Alvarez intentant agafar un avió a l’aeroport de Barcelona.

Feia tres setmanes que la policia catalana buscava al pare del nen assassinat i malgrat haver difós les fotografies d’ell, no es tenia cap indici per poder localitzar-lo. A falta de saber el resultat de l’autòpsia i la identificació del cadàver trobat avui en les proximitats de l’aeroport, tot apunta que podria ser el presumpte autor de la mort del seu fill en un nou cas de violència vicària.

Tags: Morts

Notícies semblants: