La reacció de Messi a la seva substitució faltant un quart d’hora per acabar el partit.

Leo Messi no està acostumat a ser substituït, en la seva trajectòria en el Barça poques vegades havia estat substituir a no ser per una lesió. Ahir el seu compatriota Mauricio Pochettino va canviar a Messi en el minut 75 de partit, quan el resultat del partit era d’empat a un.

Messi jugava el segon partit com a titular en el Paris Saint Germain i el que menys es pensava era que acabaria a la banqueta. El jugador argentí no està acostumat a ser substituït i quan va veure en el marcador de canvis el seu dorsal 30 es va quedar força sorprès. La cara del davanter ho diu tot quan en sortir del camp Pochettino intenta donar-li la mà i Leo li fa “la cobra”, no acaba de xocar la mà del seu entrenador i sort que és argentí com ell.

Després de la sortida de Messi, el PSG va acabar guanyant per 2-1 a l’Olímpic de Lyon per un gol marcat en el temps de descompte pel també argentí Mauro Icardi. En la roda de premsa posterior al partit l’entrenador Mauricio Pochettino va dir que el va retirar del terreny de joc per protegir-lo.

“Vam prendre la decisió de substituir a Leo Messi per una possible lesió en el futur. S’acosten partits importants i cal protegir-ho. Són decisions que prenem per l’equip. Tothom sap que tenim grans jugadors, hem de prendre decisions. A vegades pot resultar atractiu, unes altres una mica menys.”

Leo Messi en els tres partits que ha jugat amb el seu nou equip encara no ha marcat cap gol. Les explicacions de Pochettino tampoc s’entenen gaire a no ser que veiés que el jugador no estava en el seu millor moment i per això el va canviar. No és normal que a principis de temporada es comenci a pensar en lesions futures.

https://twitter.com/INIE8TAZO/status/1439688686975737857

https://twitter.com/sa10her/status/1439695774552633344

Alguns comparen la trajectòria d’aquest inici de temporada entre Cristiano Ronaldo i Leo Messi, sembla que el portuguès d’adaptat millor al seu nou equip que l’argentí.

https://twitter.com/GUEVARA10ANDRES/status/1439694898559688705

Tags: Messi, PSG

Notícies semblants: