Un tiroteig aquesta nit a Sabadell acaba amb cinc ferits, entre ells una dona embarassada que ha perdut el nen.

Aquesta matinada s’ha produït un tiroteig en una zona comercial de Sabadell on es troba Ikea i altres establiments. En ell han resultat ferides cinc persones i segons dades d’última hora que avança La Vanguardia, una d’elles és una dona que estava embarassada de set mesos i malauradament ha perdut el seu fill després de rebre un tret a la panxa.

Els fets han passat de matinada quan un centenar de persones estaven reunides en una botellada escoltant música a la zona del centre comercial Via de Sabadell. Un individu s’ha apropat amb una pistola i ha començat a disparar contra el grup, deixant cinc persones ferides.

Els Mossos que han obert la corresponent investigació per esbrinar el motiu que ha portat a aquest home a obrir foc contra un grup de persones, van arribar al lloc dels fets quan ja no quedava ningú més que els ferits. Un dels ferits que va rebre quatre impactes de bala va ser traslladat al Parc Taulí de Sabadell.

Una de les dones va declarar als Mossos que sospita de la seva exparella que fa poc va sortir de la presó. Segons informa La Vanguardia, en el seu cotxe s’ha trobat una arma que coincideix amb el calibre de les bales disparades i de les que s’han trobat els casquets a terra.

La dona embarassada que anava acompanyada de tres homes, va ser atesa en un primer moment en la N150 per després traslladar-la a l’hospital de Terrassa en estat greu. No es tem per la vida de cap dels ferits, però l’embarassada ha perdut el seu fill.

Fins al moment no se sap si es tracta d’una discussió entre bandes rivals, ja que totes les víctimes són d’origen estranger, un cas de venjança o un cas de violència masclista. Els Mossos d’Esquadra estan prenent declaració als testimonis per tal de localitzar l’autor del tiroteig.

Tags: Sabadell, Tiroteig

Notícies semblants: