Mor una dona de setanta-vuit anys atropellada per un patinet a Lleida

Segons ha avançat el diari SEGRE una dona de setanta-vuit anys que va ser atropellada el passat dimarts per un patinet a l’avinguda Catalunya de Lleida, va morir ahir a l’hospital Arnau de Vilanova a causa de les ferides que va patir en l’accident.

Aquest és el primer accident mortal causat per un patinet a la ciutat de Lleida. L’accident es va produir al voltant de la una del migdia a l’avinguda Catalunya a l’altura del carrer Alcalde Costa de la capital lleidatana, quan la dona va creuar el carril bici per accedir al pas de vianants i el patinet que circulava correctament pel seu carril la va atropellar. Tots dos van resultar ferits i traslladats pel SEM a l’hospital Arnau de Vilanova, però la dona que malauradament va patir un fort cop al cap, ha acabat morint.

Aquesta és la tercera víctima d’atropellament a Lleida, però la primera per un patinet, les altres que també eren dones de més de setanta anys, van ser atropellades per una furgoneta i una moto.

Els vehicles de mobilitat personal com els patinets han vingut a complicar la circulació dels vianants per moltes ciutats, en determinats casos és complicat sobretot per a les persones grans saber per on han de passar per evitar ser atropellades per una bicicleta o patinet. En altres casos són els mateixos usuaris d’aquests vehicles els que posen la seva vida en perill com aquest noi que va estar a punt de ser atropellat per un autobús.

Tags: Accident, Morts, Patinet

Notícies semblants: