Mor el jove pilot català de 15 anys Dean Berta Viñales en un accident patit al circuit de Jerez.

El jove pilot de Palau Sabardera a l’Alt Empordà, Dean Berta Viñales, de tan sols 15 anys ha mort avui a causa d’un accident patit en la prova de motociclisme del campionat Supersport 300, que se celebrava aquest cap de setmana al circuit de Jerez a Andalusia.

El jove que era cosí de Maverick Viñales, anava al darrere del grup capdavanter de la prova quan ha topat amb un pilot que venia darrere seu, la caiguda li ha provocat greus ferides al cap i el tòrax. Els serveis d’emergència l’han traslladat a l’Hospital General de Sevilla, però malauradament els metges no han pogut fer res per salvar-li la vida i poc després de les tres de la tarda han comunicat la seva mort.

Dean Berta Viñales competia amb l’equip Viñales Racing Team. El comunicat informant de la mort del jove pilot català, ho feia amb aquestes paraules:

“Estem molt tristos d’anunciar la pèrdua de Dean Berta Viñales. La família del Mundial de Superbikes envia amor a la seva família, als seus éssers estimats i al seu equip. Trobarem molt a faltar la teva personalitat, el teu entusiasme i la teva determinació. Tot el motociclisme et trobarà a faltar, Dean. Descansa en pau”.

Dean Berta Viñales va començar de molt petit en el món del motociclisme, però va sentir més atracció pel futbol i ho va deixar, per tornar anys després i convertir-se en una jove promesa d’aquest esport a vegades tan perillós. Moltes han estat les reaccions a les xarxes socials en conèixer la trista notícia, entre elles les dels dos germans Márquez, Marc i Àlex.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de Dean Berta Viñales. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Morts, pilot moto

Notícies semblants: