Així ha quedat un restaurant de la platja del Bogatell després del tercer ‘macrobotellón’ de les Festes de la Mercè.Per tercera nit consecutiva el jovent s’ha reunit en festes il·legals a la ciutat de Barcelona. La primera nit es van reunir unes 15.000 persones, ahir les autoritats municipals van xifrar els assistents a la festa feta a la plaça Espanya en 40.000 joves. Aquesta passada nit, la zona de la plaça d’Espanya i el recinte firal estaven totalment blindades per la policia, fet pel qual la gent s’ha desplaçat fins a altres zones de la ciutat.

S’han vist reunions de gent bevent i cantant al passeig de Sant Joan, a l’Arc del Triomf o el parc de Joan Miró, però el ‘macrobotellón‘ més multitudinari s’ha traslladat a la platja del Bogatell. La nit ha transcorregut amb tranquil·litat i sense presència policial fins que a altes hores de la matinada un grup d’encaputxats vestits de negre i amb la cara tapada han començat els aldarulls, atemorint als joves que participaven de la festa, barallant-se amb ampolles trencades, també es va poder veure alguna navalla, robatoris i saquejos en els locals de restauració i oci nocturn de la zona.

Al voltant de les sis del matí s’han produït enfrontaments amb la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, aquests grups de gent violenta, han perdut la por a la policia i no temen enfrontar-se cos a cos amb els agents. Els enfrontaments han estat a l’altura de l’espigó del Bogatell, els serveis sanitaris s’han vist obligats a atendre els ferits amb armilles protectores i casc.

S’han cremat vehicles i motos que estaven aparcats a la zona, destrosses en el mobiliari urbà i en els locals de la zona, com el Restaurant l’Escamarlà que està a peu de platja al passeig Marítim del Bogatell. Així va quedar, totalment destrossat i saquejat.