Així ha quedat un restaurant de la platja del Bogatell després del tercer ‘macrobotellón’ de les Festes de la Mercè.


Per tercera nit consecutiva el jovent s’ha reunit en festes il·legals a la ciutat de Barcelona. La primera nit es van reunir unes 15.000 persones, ahir les autoritats municipals van xifrar els assistents a la festa feta a la plaça Espanya en 40.000 joves. Aquesta passada nit, la zona de la plaça d’Espanya i el recinte firal estaven totalment blindades per la policia, fet pel qual la gent s’ha desplaçat fins a altres zones de la ciutat.

S’han vist reunions de gent bevent i cantant al passeig de Sant Joan, a l’Arc del Triomf o el parc de Joan Miró, però el ‘macrobotellón‘ més multitudinari s’ha traslladat a la platja del Bogatell. La nit ha transcorregut amb tranquil·litat i sense presència policial fins que a altes hores de la matinada un grup d’encaputxats vestits de negre i amb la cara tapada han començat els aldarulls, atemorint als joves que participaven de la festa, barallant-se amb ampolles trencades, també es va poder veure alguna navalla, robatoris i saquejos en els locals de restauració i oci nocturn de la zona.

Al voltant de les sis del matí s’han produït enfrontaments amb la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, aquests grups de gent violenta, han perdut la por a la policia i no temen enfrontar-se cos a cos amb els agents. Els enfrontaments han estat a l’altura de l’espigó del Bogatell, els serveis sanitaris s’han vist obligats a atendre els ferits amb armilles protectores i casc.

S’han cremat vehicles i motos que estaven aparcats a la zona, destrosses en el mobiliari urbà i en els locals de la zona, com el Restaurant l’Escamarlà que està a peu de platja al passeig Marítim del Bogatell. Així va quedar, totalment destrossat i saquejat.

 

Tags: Barcelona, Botellón

Notícies semblants: