Gerard Piqué i Ibai Llanos anuncien un nou projecte: 🎈Campionat mundial de globus a Barcelona🎈

Gerard Piqué i Ibai Llanos – Foto: @3gerardpique

L’associació entre el jugador del Barça Gerard Piqué i l’streamer Ibai Llanos sembla que cada dia es consolida més, després fer-se amb els drets per retransmetre la Copa Amèrica de Futbol i de la Lliga francesa per poder veure els partits de Messi, ara han anunciat un nou projecte, el primer Mundial de Globus, al que ells denominen la 🎈 “Balloon World Cup” 🎈

Aquest campionat se celebrarà a Barcelona el pròxim 14 d’octubre i participaran 16 països d’arreu del món, encara que si té prou acceptació entre els que es vulguin inscriure, podrien ampliar-ho a 32 nacionalitats, com els mundials de futbol.

La idea d’organitzar un campionat tan peculiar va sorgir d’un TikTok on dos nois juguen amb un globus intentant que no toqui a terra en cap moment, quan Ibai Llanos el va veure, se li va encendre la llumeta i va dir: “vull comprar els drets d’això i organitzar un mundial”. Dit i fet, Ibai i Gerard s’han posat a organitzar el primer 🎈Mundial de Globus🎈 i no parlem de globus aerostàtics que tanta tradició tenen a Igualada.

En el vídeo on els dos socis ens presenten el projecte, afirmen que volen que participin equips de tot el món, en especial de Sud-amèrica, però Gerard apunta que també li agradaria que vinguessin la Xina i el Japó, Ibai diu que li agradaria que entrés Andorra. El projecte està en fase inicial, però poques hores després d’obrir la inscripció, ja s’han rebut centenars de sol·licituds.

El que segurament va començar com una broma, està agafant forma i a falta de saber el reglament, el jurat o els arbitres, si hi haurà VAR o no per comprovar si el globus toca a terra, ja s’ha obert un compte oficial de Twitter on es poden fer les inscripcions i on ens aniran informant de les novetats del campionat i el seu reglament.

Gerard Piqué i Ibai Llanos ja han començat a promocionar l’esdeveniment entre els seus contactes per veure si algú s’anima a participar. En Gerard ja ha contactat amb un antic company al BarçaIván Rakitic que si no té altres compromisos ha anunciat que vindrà des de Sevilla on juga actualment. També apunten a Ronaldinho que per aquelles dates diuen que estarà a Barcelona.

🎈Si us animeu a participar🎈, ho podeu fer a 👇

Tags: Campionat Globus, Gerard Piqué, Ibai Llanos

Notícies semblants: