Colhogar tria Barcelona per a ubicar un centre de logística que gestionarà la cadena de subministrament mundial.

La multinacional sueca Svenska Cellulosa Aktiebolaget (SCA), líder en productes d’higiene i fabricant entre altres de la marca Colhogar de paper higiènic, paper de cuina i altres productes de cel·lulosa ha anunciat que ubicarà a Sant Joan Despí al Baix Llobregat el seu centre d’excel·lència destinat a la logística, des d’on controlarà els 200 magatzems que té arreu del món. Així ho ha anunciat el diari Expansión.

Des de Sant Joan Despí, l’empresa utilitzarà intel·ligència artificial i ‘big data’ (utilització de dades massives) per preveure la demanda dels seus productes per part dels seus clients i basant-se en el resultat, planificar i executar els plans adaptats al mercat.

La Companyia ha afirmat que ha triat Barcelona per la seva ubicació estratègica com a porta d’entrada a Europa pel Mediterrani i pel talent de la gent de la Ciutat Comtal. SCA té uns 45.000 treballadors a tot el món, amb una facturació aproximada de 10.000 milions d’euros. Els principals productes que fabriquen són paper higiènic, paper de cuina, bolquers, productes d’higiene femenina i altres productes de cel·lulosa i paper. Ara tota la planificació i gestió de la cadena de subministrament es realitzarà des de Sant Joan Despí a Barcelona.

Tags: Colhogar, empresas

Notícies semblants: