La Casa de Cultura de Girona acull una exposició de Sopa de Cabra amb el títol Per molts anys malparits!

Sopa de Cabra – Foto: Agenda Cultural GenCat

Per celebrar el 30 aniversari del disc ‘Ben Endins’ del grup Sopa de Cabra, la Casa de Cultura de Girona ha presentat aquest migdia una exposició amb el títol ‘Per molts anys, malparits’ a la que no podia faltar el grup liderat per Gerard quintana. El disc més emblemàtic de la banda gironina és el disc més venut de la història del rock català.

L’exposició impulsada pel Grup Enderrock amb el suport de Strenes estarà oberta des d’avui fins al 5 de novembre. En ella podrem veure fotos, cartells, vídeos, entrades, material inèdit de la banda, altres objectes relacionats amb el disc i el més important, el disc de platí que l’acredita haver venut 100.000 còpies, però en realitat s’han venut 130.000.

A la inauguració també han acudit el diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, el director del Grup Enderrock, Lluís Gendrau i el director de Strenes, Xavi Pascual. El disc ‘Ben Endins’ es va gravar l’any 1991 a la sala Zeleste, avui en dia Razzmatazz i des d’allà va sortir directe cap a l’èxit del rock català.

L’exposició ‘Per molts anys, malparits’ també repassa la música catalana de principis dels 90, destacant quatre grups de les comarques gironines que també van néixer i triomfar aquell any 1991, com Raons de pes d’UmpahPah, L’últim segell de Sangtraït, Kitsch II de Kitsch, i És blau, és fester de Ja T’Ho Diré.

🎧  👇 Escoltem una de les cançons més emblemàtiques del disc ‘Ben Endins’

Nova versió de “Si et quedes amb mi” de Sopa de Cabra en el seu 30è aniversari – Lletra i Videoclip.

 

Tags: Ben Endins, Exposició, Sopa de Cabra

Notícies semblants: