ÚLTIMA HORA: El president Jordi Pujol ingressat en un Hospital de Barcelona

Segons avança La Vanguardia, el president Jordi Pujol i Soley va ser ingressat ahir en un Hospital de Barcelona per una arrítmia cardíaca que de moment no presenta gravetat, però per precaució i donada l’avançada edat del president de moment quedarà hospitalitzat en observació.

El que va ser president de la Generalitat per Convergència Democràtica de Catalunya entre els anys 1980 i el 2003, el passat mes de juny va fer 91 anys. A principis d’aquest any tant ell com la seva dona Marta Ferrusola van estar confinats a casa seva per haver donat positiu en la Covid-19, però es van recuperar.

Recordem que a causa d’una caiguda a la casa que tenen a Queralbs l’agost del 2020, Marta Ferrusola de 86 anys va estar mesos ingressada en l’Hospital de la Vall d’Hebron. El passat mes de maig el jutge que instrueix el cas Pujol, va arxivar la causa contra Marta Ferrusola per una demència sobrevinguda.

Fa pocs dies el president va celebrar el 90è aniversari que no va poder festejar l’any passat per culpa de la pandèmia, molts dels seus companys de món de la política van voler festejar-ho amb ell.

Tags: Jordi Pujol

Notícies semblants: