Gerard Piqué: ‘Podríem estar jugant tres hores i no marcaríem cap gol’. Què hem de fer amb el Barça?

Ahir a la nit en finalitzar el trist partit al Wanda Metropolitano de Madrid en el que el Barça va perdre per 2-0 davant l’Atlético de Madrid, Gerard Piqué va fer unes declaracions on demostra la impotència que sent l’equip per no poder guanyar: “Podríem estar jugant tres hores i no marcaríem cap gol”.

El Barça té una situació complicada tant a la Lliga on en aquests moments està en novena posició amb 12 punts i un partit menys com a la Champions on encara no ha guanyat cap partit de la fase de classificació per grups. El pròxim partit que jugarà davant el Dinamo el dia 20 es veu pràcticament obligat a guanyar per no quedar fora de la Champions.

Gerard Piqué també va reconèixer que al club no hi ha només un problema, sense especificar quins són, va dir: “No hi ha només un problema. N’hi ha més d’un. No cal ser cec per veure què ens falta. Segur que ens recuperarem d’aquesta. Són temps difícils. Per molts és el primer cop. L’ambient és bo al vestidor. Tenim ganes de donar-hi la volta”.

Quan tothom s’esperava que el partit d’ahir fos l’últim de Ronald Koeman al capdavant de la banqueta del Barça, el president Laporta en el transcurs del dinar de les directives d’ahir, va dir que Koeman continuarà sent l’entrenador del Barça.

Un altre problema que té el Barça a la vista, són els resultats de l’auditoria encarregada pel club, la ‘Due Diligence es presentarà a tot el barcelonisme el dimecres vinent 6 d’octubre. Llavors podrem conèixer exactament en quina situació econòmica es troba el club blaugrana, després de la gestió feta per Josep Maria Bartomeu en els seus sis anys de presidència (2014-2020). L’ombra de constituir-se en Societat Anònima ja està rondant pel cap d’algun culer.

Tags: Auditoria, BARÇA, Piqué

Notícies semblants: