Agramunt recupera la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra el 9 i 10 d’octubre.

Després de la suspensió obligatòria que va tenir l’any passat per culpa de la pandèmia de la covid, Agramunt recupera aquest any la tradicional Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que el pròxim cap de setmana del 9 i 10 d’octubre celebrarà la seva 32 edició en què participaran 70 expositors i 120 parades.

Com la pandèmia encara està circulant pels carrers, per poder celebrar l’esdeveniment amb total seguretat, s’han pres una sèrie de mesures. Segons explica la directora de la fira, Tamara Lombardo, l’aforament estarà limitat al 70% seguint les normes del Procicat, no caldrà demanar cita, l’accés serà lliure però seguint un recorregut únic. Els expositors no podran oferir degustacions i tampoc hi haurà degustacions del torró d’Agramunt acabat de fer a la Carpa de la Cuita.

Pel que fa a les Aules de Tast i del Gust estaran limitades a un 50% d’aforament i per entrar caldrà disposar del tiquet que dona dret a la degustació, es podran comprar a partir de divendres dia 8 al preu de 3 €. Per entrar als pavellons, les carpes i la resta d’espais tancats, serà obligatòria la mascareta.

Aquest any l’Aula del Gust acollirà com sempre els principals torronaires, emprenedors del sector i grans pastissers i pastisseres, com Albert Adrià, David Gil o Andreu Sayó, Ester Roelas o Lucía Canero, així com altres personatges populars. També es donaran a conèixer els productes de proximitat exposats al Pavelló Agroalimentari, com olis, formatges, vins, licors, caves i altres productes de la terra.

A més durant els dos dies hi haurà oferta ‘gastromusical‘ a càrrec de les ‘foodgonetesaparcades a prop de l’accés al recinte firal, on podrem gaudir de bona música en directe i bon menjar. Aquest any la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra serà la protagonista del cupó de l’Onze que se sortejarà el dia 9 d’octubre, així que la imatge d’aquesta fira tan tradicional de la gastronomia catalana viatjarà per tot l’Estat.

Aquí teniu el programa sencer de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra 2021

Tags: Agramunt, Fira del Torró

Notícies semblants: